Your current browser is not (yet) supported
Met trots presenteren wij onze nieuwe veeteelt catalogus voor 2021
Begin dit jaar is er een klanttevredenheidsonderzoek gehouden en deze keer geven we een wellness weekend voor 2 weg aan 1 van de deelnemers! Inmiddels is de winnaar bekend en de gelukkige winnaar is...
Ook in ons ‘natte’ Nederland komt droogte voor. We spreken van watertekort op het moment dat er minder water is dan dat we nodig hebben. De neerslag die in week 24 van dit jaar viel bracht verlichting maar daarmee is de droogte nog niet voorbij..

Stay Connected

Iedereen wordt uitgedaagd om een weg te vinden in de huidige crisis. Wij zijn daar geen uitzondering in. Neem met mij een kijkje achter de schermen..
Bosta B.V. werd uitgedaagd door Omniplast om mee te doen aan de Flower Boost Challenge, en deze zijn we met alle plezier aangegaan..
Om de continuïteit in ons bedrijf dan ook te waarborgen en de gezondheid en welzijn van onze medewerkers te bewaken, zijn er enkele aanpassingen gemaakt in het magazijn.
CEO Bernard Verburg neemt het woord over de situatie met het Coronavirus
Een van onze sterke punten is het aanbieden van een breed scala aan producten van de bekende merken, maar ook van perfecte alternatieven en/of aanvullingen onder onze eigen merken. Om die reden blijven wij onze eigen merken versterken en ontwikkelen.
Tags: Bosta, Mega, Profec
Met trots presenteren wij onze nieuwe zwembad catalogus voor 2020
Vorige week ontving MegaGroup de prijs als World Class Workplace, gebaseerd op de resultaten van onze jaarlijkse personeelsenquête, de derde prijs in drie jaar op rij.
1 Van 2