Bosta heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat Megagroup doet wat betreft deze belangrijke zaken? Marijke Ernest, WaterStarters Project Officer en MVO Coördinator houdt zich dagelijks bezig met MVO in Bosta en vertelt je graag meer.
Grondwater is onzichtbaar, maar de impact ervan is overal zichtbaar. Ons drinkwater en onze sanitaire voorzieningen, onze voedselvoorziening en natuurlijke omgeving - ze zijn allemaal afhankelijk van grondwater.
ZwembadenWebshop.nl is de winnaar van het klanttevredenheidsonderzoek van 2020!
Jaarlijks staat deze dag in het teken van de wereldwaterproblematiek. In 2021 is het thema ‘Valuing Water’.
Verdien bij aanmelding van Waterpoints nu tijdelijk 50 punten gratis. Wees er snel bij!
Onze nieuwste PVC lijm die niet op kan tegen andere opties. Benieuwd waarom? Lees hier meer.
Nederland in lockdown maar Bosta blijft open en staat klaar voor onze klanten.
Donderdag 24 december is de laatste werkdag van 2020 voor Bosta en het magazijn van MegaGroup. Op deze dag zullen wij om 15:00 uur de deuren sluiten voor de feestdagen...
Met trots presenteren wij onze nieuwe veeteelt catalogus voor 2021
Begin dit jaar is er een klanttevredenheidsonderzoek gehouden en deze keer geven we een wellness weekend voor 2 weg aan 1 van de deelnemers! Inmiddels is de winnaar bekend en de gelukkige winnaar is...
Ook in ons ‘natte’ Nederland komt droogte voor. We spreken van watertekort op het moment dat er minder water is dan dat we nodig hebben. De neerslag die in week 24 van dit jaar viel bracht verlichting maar daarmee is de droogte nog niet voorbij..
Iedereen wordt uitgedaagd om een weg te vinden in de huidige crisis. Wij zijn daar geen uitzondering in. Neem met mij een kijkje achter de schermen..
1 van 3