• Parcel-/palletzendingen franco vanaf € 250,00

  • Voor snelle reclamatie afhandeling, vul het retour formulier in.

  • Heb je hulp nodig? Bel ons op: 0413 - 323 929

De aftrap van het nieuwe tuinseizoen voor iedere tuinliefhebber. Lees hier meer over dit mooie vierdaagse evenement.
Onze nieuwe zwembadcatalogus 2019 is nu online en in druk beschikbaar.
Donderdag 24 januari vond De Zeeuwse Fruitteeltdag plaats in de Zeelandhallen te Goes. Lees hier meer over deze geslaagde dag..
Op donderdag 24 januari 2019 staat Bosta op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Deze 2 jaarlijkse beurs wordt gehouden in het mooie evenementencomplex 'Zeelandhallen' te Goes.
Veghel, 18 december 2018 – Afgelopen maand werden het management team van MegaGroup en het Amref Health Africa team uitgedaagd en begeleid door Better Future om samen te werken aan waterprojecten in Kenia.
Zondag 21 oktober aanstaande zal MegaGroup te zien zijn op tv bij het programma 'van Passie naar Droombaan'. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan om 14:00 op RTL4
Onze nieuwe Irrigatie catalogus is nu beschikbaar. Bestel deze nu of bekijk hem online op de website.
Afgelopen week vonden er door hevige regenval overstromingen plaats in de Indiase deelstaat Kerala. Hierdoor is een groot gebrek aan drinkwater ontstaan. MegaGroup heeft samen met Rotary Club of Cochin Suburb Trust drie waterzuiveringstoestellen naar het getroffen gebied gestuurd om de lokale bevolking van schoon drinkwater te voorzien.
We hebben onze range watermeters onder de loep genomen en aanpassingen gedaan zodat ze ook via PC te volgen en documenteren zijn.