Your current browser is not (yet) supported
Deze unieke PVC-A buis met manchet heeft de drukvastheid van PVC-U en de taaiheid van PE-buizen. Onze technische dienst heeft de buis aan een aantal testen onderworpen...
Tags: PVC-A, Drukbuis
Vorige week presenteerden we onze irrigatie oplossingen op de Agritechnica beurs in Hannover, Duitsland...
2 weken geleden presenteerden we Norsup tijdens de Aquanale show! Hier een kleine impressie...
Ook dit jaar sluiten wij aan het einde van het jaar weer de deuren. Lees hier snel meer over de aangepaste openingstijden...
Bosta B.V. is officieel partnerbedrijf geworden van Compas-Agro in het project Bright 5. Een project dat 5 unieke sectoren vertegenwoordigd met research, ontwikkeling en innovatie.
Op 19 maart kwamen 17 leerlingen en een docent bij elkaar voor een presentatie over fertigatie. Een initiatief van 2 leerlingen die in het laatste jaar van hun opleiding tot Vakexpert plantenteelt en Groene technologie zitten. Benieuwd naar hoe dit was? Lees dan verder voor het hele verslag.
World Water Day is een dag waarop de VN het belang van water wil benadrukken. Tegenwoordig leven miljarden mensen nog steeds zonder schoon drinkwater. Met WaterStarters willen we een rol spelen in het beschikbaar maken van water om het leven van mensen te verbeteren.