Your current browser is not (yet) supported
Om de continuïteit in ons bedrijf dan ook te waarborgen en de gezondheid en welzijn van onze medewerkers te bewaken, zijn er enkele aanpassingen gemaakt in het magazijn.
CEO Bernard Verburg neemt het woord over de situatie met het Coronavirus
Een van onze sterke punten is het aanbieden van een breed scala aan producten van de bekende merken, maar ook van perfecte alternatieven en/of aanvullingen onder onze eigen merken. Om die reden blijven wij onze eigen merken versterken en ontwikkelen.
Tags: Bosta, Mega, Profec
Met trots presenteren wij onze nieuwe zwembad catalogus voor 2020
Vorige week ontving MegaGroup de prijs als World Class Workplace, gebaseerd op de resultaten van onze jaarlijkse personeelsenquête, de derde prijs in drie jaar op rij.
Deze unieke PVC-A buis met manchet heeft de drukvastheid van PVC-U en de taaiheid van PE-buizen. Onze technische dienst heeft de buis aan een aantal testen onderworpen...
Tags: PVC-A, Drukbuis
Vorige week presenteerden we onze irrigatie oplossingen op de Agritechnica beurs in Hannover, Duitsland...
2 weken geleden presenteerden we Norsup tijdens de Aquanale show! Hier een kleine impressie...
Ook dit jaar sluiten wij aan het einde van het jaar weer de deuren. Lees hier snel meer over de aangepaste openingstijden...
Bosta B.V. is officieel partnerbedrijf geworden van Compas-Agro in het project Bright 5. Een project dat 5 unieke sectoren vertegenwoordigd met research, ontwikkeling en innovatie.
1 Van 2
Top