• Parcel-/palletzendingen franco vanaf € 250,00

  • Voor snelle reclamatie afhandeling, vul het retour formulier in.

  • Heb je hulp nodig? Bel ons op: 0413 - 323 929

Bosta B.V. is officieel partnerbedrijf geworden van Compas-Agro in het project Bright 5. Een project dat 5 unieke sectoren vertegenwoordigd met research, ontwikkeling en innovatie.
In verband met de feestdagen zijn wij gesloten op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en maandag 10 juni 2019.

Fertigatie voor de toekomst

Op 19 maart kwamen 17 leerlingen en een docent bij elkaar voor een presentatie over fertigatie. Een initiatief van 2 leerlingen die in het laatste jaar van hun opleiding tot Vakexpert plantenteelt en Groene technologie zitten. Benieuwd naar hoe dit was? Lees dan verder voor het hele verslag.
Met trots presenteren wij onze nieuwe catalogus: Tuin- en Parkberegeningen 2019!
In verband met pasen zijn wij gesloten op maandag 22 april 2019.
World Water Day is een dag waarop de VN het belang van water wil benadrukken. Tegenwoordig leven miljarden mensen nog steeds zonder schoon drinkwater. Met WaterStarters willen we een rol spelen in het beschikbaar maken van water om het leven van mensen te verbeteren.
De aftrap van het nieuwe tuinseizoen voor iedere tuinliefhebber. Lees hier meer over dit mooie vierdaagse evenement.
Onze nieuwe zwembadcatalogus 2019 is nu online en in druk beschikbaar.
Donderdag 24 januari vond De Zeeuwse Fruitteeltdag plaats in de Zeelandhallen te Goes. Lees hier meer over deze geslaagde dag..
Op donderdag 24 januari 2019 staat Bosta op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Deze 2 jaarlijkse beurs wordt gehouden in het mooie evenementencomplex 'Zeelandhallen' te Goes.
Veghel, 18 december 2018 – Afgelopen maand werden het management team van MegaGroup en het Amref Health Africa team uitgedaagd en begeleid door Better Future om samen te werken aan waterprojecten in Kenia.
Zondag 21 oktober aanstaande zal MegaGroup te zien zijn op tv bij het programma 'van Passie naar Droombaan'. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan om 14:00 op RTL4
1 van 2