Your current browser is not (yet) supported
Met de komst van 2 nieuwe medewerkers leek het ons een mooi moment om dit team zich aan u voor te laten stellen..
Verdien bij aanmelding van Waterpoints nu tijdelijk 50 punten gratis. Wees er snel bij!
Onze nieuwste PVC lijm die niet op kan tegen andere opties. Benieuwd waarom? Lees hier meer.
Nederland in lockdown maar Bosta blijft open en staat klaar voor onze klanten.
Donderdag 24 december is de laatste werkdag van 2020 voor Bosta en het magazijn van MegaGroup. Op deze dag zullen wij om 15:00 uur de deuren sluiten voor de feestdagen...
Met trots presenteren wij onze nieuwe veeteelt catalogus voor 2021
Begin dit jaar is er een klanttevredenheidsonderzoek gehouden en deze keer geven we een wellness weekend voor 2 weg aan 1 van de deelnemers! Inmiddels is de winnaar bekend en de gelukkige winnaar is...
Ook in ons ‘natte’ Nederland komt droogte voor. We spreken van watertekort op het moment dat er minder water is dan dat we nodig hebben. De neerslag die in week 24 van dit jaar viel bracht verlichting maar daarmee is de droogte nog niet voorbij..

Stay Connected

Iedereen wordt uitgedaagd om een weg te vinden in de huidige crisis. Wij zijn daar geen uitzondering in. Neem met mij een kijkje achter de schermen..
Bosta B.V. werd uitgedaagd door Omniplast om mee te doen aan de Flower Boost Challenge, en deze zijn we met alle plezier aangegaan..
Om de continuïteit in ons bedrijf dan ook te waarborgen en de gezondheid en welzijn van onze medewerkers te bewaken, zijn er enkele aanpassingen gemaakt in het magazijn.
1 Van 2