Bosta open tijdens de lockdown

Nederland in lockdown


“Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen.” Dit is direct de eerste zin van het nieuwbericht van Rijksoverheid op 14-12-2020. Waar iedereen een tijdje geleden een beetje licht aan de horizon zag, is het nu letterlijk en figuurlijk weer donkerder geworden. Er is een snelle toename in het aantal besmettingen en de druk op de zorg is dan ook groot. Om de zorg toegankelijk te houden wordt er flink ingegrepen en worden contacten tot een minimum beperkt. We gaan weer in lockdown.. en streng ook!

Bosta blijft open

Tot ten minste 19 januari 2021 zullen we, met ons allen, in deze lockdown zitten. Als B2B-leverancier is Bosta uitgezonderd van sluiting en in de gelegenheid om, binnen de maatregelen, beperkt operationeel te blijven. 


Bij Bosta werken we er hard aan om er voor u te zijn.

Niet alleen nu, maar ook in de toekomst werken we bij Bosta aan verbeteringen van onze service en gebruiksgemak. Zo hebben wij in 2020 hard gewerkt aan onze webshop en zullen wij komende jaren hier aan blijven werken. Vanwege het laag seizoen, in combinatie met de problematiek rondom het coronavirus, is de bezetting op onze sales support helaas minder dan u van ons gewend bent.

 

De webshop is 24/7 beschikbaar voor informatie

Wij willen daarom al onze klanten vragen om, waar mogelijk, zoveel mogelijk gebruik te maken van onze webshop. Op onze webshop kunt u inloggen met uw eigen account waardoor u onder andere direct zicht heeft op uw eigen prijzen, bestellingen en de beschikbaarheid van onze voorraad. Onze webshop is 24/7 open, dus ook tijdens onze jaarlijkse kerstsluiting van donderdag 24 december 15:00 t/m zondag 3 januari 2021.

Ook onze accountmanagers staan voor u klaar! Voor eventuele vragen kunt u dan ook bij hen terecht.
Samen komen we verder!

 

Namens heel Bosta en Megagroup wensen wij iedereen fijne feestdagen en veel sterkte in de aankomende periode. Blijf veilig en let op de gezondheid van uzelf en uw naasten.