#FlowerBoostChallenge

Bosta B.V. is door Omniplast Innovative Piping Systems B.V. uitgedaagd om mee te doen aan de #FlowerBoostChallenge. Een mooi initiatief om de sierteelt een hart onder de riem te steken maar voor ons ook een mooi aangelegenheid om eens een aantal mensen in het zonnetje te zetten tijdens deze uitdagende tijden. 

Als leverancier voor vele bedrijven in de irrigatie, glas- en tuinbouw sector doen wij graag mee om op deze manier ons steentje bij te dragen. Wij hebben een lokaal bedrijf, Tuincentrum de Zwaan te Odiliapeel, benaderd voor het leveren van kleurrijke bossen bloemen. Vandaag zijn deze bezorgd bij het magazijn voor alle medewerkers. De collega's die vanuit huis werken krijgen een e-voucher van Fleurop om zelf een mooie bos bloemen uit te kiezen en thuis te laten bezorgen. 

Bosta en MegaGroup zijn enorm dankbaar voor de inzet die de vele collega's nu tonen. Teams werken vanuit huis zonder de dagelijkse directe interactie met elkaar. In het magazijn wordt er gewerkt met kleinere en meer verspreidde groepen. En ondanks de gehele situatie rondom Corona, halen we mogelijk deze dag een nieuw weekrecord aan totaal aantal orderregels in 2020. Dat is dan ook de reden dat wij juist aan onze medewerkers willen tonen hoe groot onze waardering is voor al het harde werk. 

Met de #FlowerBoostChallenge is het ook de bedoeling om weer andere bedrijven uit te dagen om mee te doen aan dit initiatief. Ben je benieuwd wie wij uitgedaagd hebben? Kijk dan op onze Facebook of LinkedIn pagina.