Warehouse update

Geachte klant,

De huidige situatie waarin de wereld verkeert met het Coronavirus vraagt om flexibiliteit en nieuwe oplossingen. Om de continuïteit in ons bedrijf dan ook te waarborgen en de gezondheid en welzijn van onze medewerkers te bewaken, zijn er enkele aanpassingen gemaakt in het magazijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt in meer verspreidde en geïsoleerde ploegen, zijn richtlijnen voor de veiligheid aangescherpt en is het afhalen van bestellingen bij het magazijn tijdelijk niet meer mogelijk. 

 

Wat verandert er voor u?

  • Bestellingen met leveringsverzoek binnen 24u dienen tijdelijk voor 12:00u (i.p.v. 14:00u) bij het magazijn bekend te zijn. Dit houdt in dat uw bestelling geheel verwerkt dient te zijn in ons systeem voor 12:00u. Wij willen u daarom vragen om uw bestelling(en) tijdig aan ons door te geven.  
  • Het afhalen van bestellingen bij ons magazijn is tijdelijk niet mogelijk om uw en onze gezondheid te beschermen.

 

Wat blijft hetzelfde?

  • Als klant blijft u onze prioriteit. Wij zullen u ondersteunen waar nodig en trachten zo flexibel mogelijk te zijn in het meedenken naar mogelijke oplossingen.
  • We hebben vroegtijdige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk uit voorraad kunnen blijven leveren, volgens onze hoge normen in de beschikbaarheid.
  • Het verkoopteam van Bosta blijft voor u beschikbaar voor al uw vragen en bestellingen, zowel telefonisch als via de mail.

 

 

Bosta en Megagroup zijn zich enorm bewust van het belang van water en dus ook de rol die wij en u spelen in tijden van crisis. Het produceren van voedsel in de irrigatie- en landbouw sector, het fokken van vee maar ook zorgen voor een aangenaam verblijf in uw huis in de tijden dat je meer thuis zult zijn. Laten we dus ook goed en verstandig omgaan met water..

Let’s all make a difference

 

Met vriendelijke groet,

Team Bosta

 

0413 – 323 929

sales@nl.bosta.com