Waterpoints: De eerste 350 aanmeldingen gratis 50 punten!

Wat zijn Waterpoints?

Elke order is voor ons een cadeautje. Met Waterpoints geven wij cadeautjes terug! Waterpoints is het loyaliteitsprogamma waarmee wij klanten van Bosta bedanken. Bij elke geplaatste bestelling ontvangt u punten. Wissel deze in voor mooie geschenken en belevenissen. Van bioscoopbonnen tot handoeken, en van keukengerei tot elektronica. Doe direct mee! 

* Let op: Lees de algemene voorwaarden om te bekijken of u in aanmerking komt voor het loyaliteitsprogramma. 

 


Wat kan ik met Waterpoints?

Via het Waterpoints platform kunt u de Waterpoints inleveren tegen diverse cadeaus en belevenissen. Het assortiment is wisselend. Om het complete aanbod te bekijken moet u zich aanmelden bij Waterpoints. 

 

 

Wat kan ik met 50 punten?

Met 50 punten kunt u al diverse cadeaus en belevenissen aanschaffen. Zo heeft u voor 45 punten al een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. 10 euro, of voor 20 punten een Pathé voucher voor Pathé thuis of voor 47 punten een bioscoop kaartje van Pathé. Voor het complete aanbod moet u zich aanmelden op het Waterpoints platform.

 

 Hoe doe ik mee?

Om mee te doen met Waterpoints vragen wij u vriendelijk de algemene voorwaarden door te nemen. U moet een account hebben bij Bosta.nl en u moet ingelogd zijn om toegang te verkrijgen tot het Waterpoints platform. Zodra u bent ingelogd bij Bosta.nl kunt u via de inlogknop van de homepagina van Bosta naar de Waterpoints omgeving gaan. Als de aanmelding is voltooid kunt u direct gaan sparen! 

 

Bent u één van de gelukkige 350 klanten? Dan ontvangt u na uw aanmelding zo spoedig mogelijk uw 50 punten. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kan duren i.v.m. administratieve handelingen.

Meer weten over Waterpoints? Lees hier alles over Waterpoints!